Småbispan Medlemssider

Oppstart Småbispan, og aktivitetsplan for høsten 2018

Oppstart Småbispan, og aktivitetsplan for høsten 2018

19. august 2018
|
Comments off
|
AK, HK, SK
Hei-hei!

Da er sommerferien ubønnhørlig slutt, og det er klart for enda en ny og spennende korpssesong og HK starter allerede nå på mandag 20/8 kl 1730 (oppmøte kl. 1715). SK/AK har oppstart på onsdag 22/8 og vi kommer tilbake til dere før den tid med tidspunkter for SK/AK-øvelsene.

Vi har lagt planer for høsten og som vanlig er det Rennebuspæll og Luciakonserten som er høydepunktene. NMF har tatt kontakt og ville ha oss med på en Flash-mob spilling på Nordre lørdag 15. september (https://musikkorps.no/nasjonal-flash-mob-for-musikkorpsenes-ar/). Vi merker oss at andre korps måtte melde seg på, mens Småbispan ble invitert 🙂

Vi tar også sikte på å gjennomføre Loppis-helgen den 14. – 16. september. Arbeidet med skolegården på Bispehaugen er et aldri så lite C-moment, men vi er i dialog med skolen og  kommunen og satser på at det blir mulig å gjennomføre loppisen. Den er jo korpsets viktigste inntektskilde så det er bare å sette av helgen.

Når det gjelder sammensetning av dirigenter, instruktører og styre så kommer vi tilbake med mer informasjon i løpet av uken.

Vi setter pris på at dere tar direkte kontakt med oss dersom det er noe dere lurer på, eller om dere har forslag/kommentarer om noe. Styret kan kontaktes på fellesmail styret@smabispan.no, og jeg kan kontaktes direkte på leder@smabispan.no.

En foreløpig aktivitetsplan for høsten ligger vedlagt og dere vil også finne den på hjemmesidene til korpset etter hvert.

Velkommen til et nytt flott Småbispan-år! Vi gleder oss!

Lars Bjerke Tho
Styreleder