Småbispan Medlemssider

HK: Prøv uniform denne uken

HK: Prøv uniform denne uken

10. april 2019
|
Comments off
|

Hei HK elever og foreldre!

 

HK har uniformsmønstring søndag 1/5 og i den forbindelse må det gjøres en del i forkant.

 

Vi ønsker at alle prøver blå-uniformen hjemme denne uken (også flaggjenter). Dersom buksen er for trang eller jakken for liten, gi beskjed til uniform på øvelsen mandag 18/4 eller send mail til siv@narengros.no

 

Sjekk også lengden på buksen, er den for kort legges den ned før mønstringen 1/5.

 

Vi ber samtidig om at alle sjekker at knapper og merker på uniformen henger godt fast. Er noe løst er det viktig at dette festes og er i orden før uniforms mønstringen. Gjelder også hattedusken, den skal ikke være løs.

 

På forhånd takk for hjelpen

 

Hilsen

Uniformkomiteen