Småbispan Medlemssider

Alle: Oppstart Småbispan

Alle: Oppstart Småbispan

14. august 2019
|
Comments off
|
AK, HK, SK
Hei-hei alle sammen!
Sommeren går mot slutten og med det går vi en ny innholdsrik korpssesong i møte. Vi er inne i Småbispans 110. år og samtidig blir det korpsets 60. Luciakonsert, så det skal vi markere med en utvidet Jubileumsluciakonsert før jul. Denne skal som vanlig alle (SK+AK+HK) delta på.
Oppstart HK
På mandag er det oppstart for HK til vanlig tid 1730 og vi håper alle HK-elevene husker møtet vi hadde før sommerferien der vi satte opp en del punkter og mål for øvelsene/sesongen. Møt opp i god tid og hjelp til med å sette opp stoler og bære slagverk. Vi ønsker spesielt velkommen til alle våre nye HK-medlemmer!
Oppstartsseminar på Rye for HK blir som planlagt 23.-25. august. Viktig å være med på, både for det kunstneriske og det sosiale. Det kommer egen mail med informasjon om dette.
Oppstart AK/SK
AK/SK har oppstart på onsdag, se detaljer i mail sendt ut 6. august.
AK/HK: Korpskonkurranse på Kimen
I tillegg til jubileumskonserten blir det for AK og HK korpskonkurransen på Kimen på Stjørdal 3. november som blir høstens høydepunkt. Vi har planlagt et spennende program med musikk fra The Greatest Showman så alle anbefales å se filmen for å få et forhold til musikken. Det planlegges også musikk fra Queen og gjenhør/gjensyn med en gammel Småbisp-klassiker, Bands Around The World (https://www.youtube.com/watch?v=KVbC-h1MMOA)
Dirigenter og instruktører
Når det gjelder sammensetning av dirigenter og instruktører så kommer vi tilbake med mer informasjon i løpet av kort tid, men både Magnus og Andreas fortsetter som dirigent for henholdsvis HK og AK.
 
Loppemarked 20.-22. september
Det blir som vanlig loppis i høst, så merk dere helgen 20. – 22. september. Vi har allerede flere forespørsler om mottak av lopper!

Dersom det er noe dere lurer på eller har forslag til er det bare å ta kontakt. Vi setter pris på engasjement! Styret kan kontaktes på fellesmail styret@smabispan.no og jeg kan kontaktes på larsb2@gmail.com. En foreløpig aktivitetsplan for høsten ligger på hjemmesidene til korpset. Venn dere gjerne til å bruke hjemmesidene, så finner dere lett den oppdaterte planen til enhver tid! Der finner dere også kalender, og alle beskjeder som er gått ut.
Velkommen til et nytt flott Småbispan-år! Vi gleder oss!
Mvh
Styret