Småbispan Medlemssider

Alle: Informasjon om generalprøve fredag og Kimen Open lørdag

Alle: Informasjon om generalprøve fredag og Kimen Open lørdag

31. oktober 2019
|
Comments off
|
AK, HK, SK

Hei!

Her kommer mer detaljert informasjon om fredagen og lørdagen. Det meste gjelder AK og HK. Dere i SK inviteres igjen til å se generalprøven på fredag.

Vi beklager sen utsendelse av informasjon, men det har vært mye fram og tilbake med Kimen i forhold til vår opptreden.

Fredag 01.11
1715 – 20:00 HK+AK: Øving + GENERALPRØVE (kl 19) på Rosenborg skole.
HK: De som ikke danser møter opp i svart bukse, hvit korpsskjorte (ikke fargerik t-skjorte under), svarte sokker og svarte sko (også på generalprøven). Husk svart noteperm, de nye får utlevert i pausen fredag.

Kom og se på generalprøven kl 19!
Korpsmedlemmer i SK, foreldre/foresatte, søsken og besteforeldre og andre slekt og venner inviteres til generalprøven!! Den begynner kl 19:00, på Rosenborg skole. Dette er en flott sjanse til å se forestillingen en ekstra gang! Gratis!!!

 

Vi ønsker ikke publikum til øvelsen på fredag før generalprøven.

Lørdag 02.11
Kimen Open 2019
– Kl 10:40: Oppmøte Kimen kulturhus – gjerne avtal samkjøring. Instrumenter og kostymer plasseres i garderoben (Greenroom).
Kl 10:55: Konkurransestart, ungene tar plass i salen.
Kl 13:15: Vi går til oppvarming. Etter oppsatt program går vi på scenen 13:35. Vi er ferdige ca kl 14:00, vi spiller som siste skolekorps i konkurransen.

Link til program og billetter: https://kimenkulturhus.no/program/kimen-open-underholdningskonkurranse-for-korps/   (AK/HK-elevene trenger ikke billett til konkurransen)

Premieutdeling

Det er festkonsert med Halsen Musikkforening og premieutdeling kl 18:00 på Kimen, men da de krever egen billett (100 for barn/200 for voksne) for festkonserten prøver vi rett og slett å ha vårt eget opplegg på Korpsbygget. Vi inviterer derfor til pizza med forsøk på live-streaming av selve premieutdelingen. Vi møtes kl. 18 og så får vi se hvor lenge vi blir der, men sannsynligvis ikke noe lengre enn til kl. 20.

 

___________________________________________________________

Småbispan
Bispehaugen Skolekorps
Postboks 9045, Rosenborg
7014 Trondheim
http://www.smabispan.no/
mailto:styret@smabispan.no

Beskjeder finnes også på http://smabispan.no/medlemmer/beskjeder/

___________________________________________________________