Småbispan Medlemssider

SK: Påmelding dusk onsdag 6/11

SK: Påmelding dusk onsdag 6/11

5. november 2019
|
Comments off
|
Denne mailen er til Småbisp-jenter i SK som går i 1. og 2. klasse.
Det blir påmelding til dusk førstkommende onsdag 6/11. 
Vi oppfordrer alle nye SKere i 1. og 2. klasse til å prøve seg som dusk 🙂 Det blir duske-øvelser mandager fra kl.16:30 – 17.30.

Det er mange av dere nye som lurer på hvordan utvelgelse av dusk foregår. I Småbispan velger vi nye duskejenter hvert år slik at flere skal få mulighet til prøve seg.

De minste (1. og 2. klasse) i Signalkorpselevene (SK) har altså i år mulighet til å stille som duskejenter. Det vil ikke være uttak for dusk, men vi vil legge fram ei liste onsdag 6.11 hvor alle som ønsker å prøve seg som dusk kan melde seg på. Dessverre er det slik at ikke alle kan bli valgt som duskejente, men vi prøver å velge så rettferdig som mulig.

Når det er sagt, følger det med noen regler ved å være duskejente. Å bli valgt som dusk har noen forpliktelser. Oppmøte på alle oppdrag er obligatorisk og deltagelse på sommertur en fordel. Her er det viktig at dere som foreldre følger opp reglene, og avtaler med deres barn om de kan skrive seg på listen den 6.11 eller ikke.

Om noen er borte på onsdagen er det også lov å melde interesse på mail til:  sekretaer@smabispan.no