Småbispan Medlemssider

Alle: Sommertur!

Alle: Sommertur!

21. april 2021
|
Comments off
|
Hei alle sammen!

Et av årets store høydepunkt i Småbispan er den årlige sommerturen. Så også i år! Det er ikke året for de store utlandsreisene, så i år går vi for Norges Syden, nærmere bestemt Larvik med sine strender, svaberg og deilige sommerklima. Vi har fått innkvartering på Østre Halsen skole, fem minutters gange fra stranda og et steinkast fra Larvik sentrum, der vi kan besøke trivelige gater, butikker og kafeer. Bussene er reservert og vi storgleder oss til å ta med store og små Småbisper på sommertur like etter skoleslutt, nærmere bestemt perioden 19.- 24. Juni.

Sommerturene gir store opplevelser for store og små. Vi legger vekt på det sosiale og legger opp til masse trivelige opplevelser med bading, shopping, sightseeing, lek og moro. På sommerturen blir alle bedre kjent – store og små, jenter og gutter, voksne og barn. Her legges grunnlaget for et strålende kortpsår! Alle kan være med – vi har erfarne reiseledere som passer godt på og gode rutiner for å ivareta alle behov. Vi håper dine barn blir med også!

Vi sender ut denne mailen for å sikre at alle setter av datoene i kalenderen og gir oss tilbakemelding om deltagelse. Påmeldingen er bindende. Innbetaling av depositum skjer senere – det kommer egen info om dette sammen med mer detaljert info om selve turopplegget.

Link til bindende påmelding.

Arild Haugen, Hovedreiseleder